more about

Radboud universitair medisch centrum
Het Radboudumc is een academisch ziekenhuis in Nijmegen dat samenwerkt met de Radboud Universiteit Nijmegen.
Als onderdeel van de nieuwe merkstrategie heeft Teldesign eind 2012 naam en merkportefeuille grondig herzien, waarna op 1 oktober 2013 het Radboudumc zich naar patiënten en zorgmarkt presenteert met een volledig nieuwe huisstijl. Een moderne, op zichzelf staande stijl en een meer toegankelijke stijl van communiceren.

A significant impact on healthcare
Als associated senior ontwerper bij Teldesign identity creators heb ik de beeldtaal voor het Radboudumc ontwikkeld die een belangrijke invulling heeft aan het mission statement: A significant impact on healthcare. Fotografie heeft een belangrijke rol gekregen om hieraan invulling te geven. Het mission statement verwoordt dat het Radboudumc voorop wil lopen in, of een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten.

HighTech – HighComfort
De communicatie-as verbeeldt het totale spectrum van academische zorg. Om dit totale spectrum – van high tech tot high comfort – te waarborgen én om de boodschap per beeld goed te kunnen benoemen, is er een handige tool voor zowel communicatiemanagers als fotografen ontwikkeld: de communicatie-as. De beeldtaal van het Radboudumc stelt de kwaliteit van onderzoek, opleiding, gepersonaliseerde zorg en organisatie op het allerhoogste niveau centraal en deze kwaliteit is in al zijn facetten altijd zichtbaar en/of voelbaar aanwezig.

De hier getoonde beelden zijn High_Tech. Vanwege de privacy van patiënten kunnen we geen High-Comfort beelden laten zien.
Kijk voor meer beeld op Teldesign identity creators

Opdrachtgever: Radboudumc
Bureau: Teldesign identity creators
Associated senior ontwerper: Marisa Klaster
Fotografie: William Moore,
Eric Scholten

Meer informatie
Graag contact opnemen met
Jaco Emmen (Teldesign)

|

Radboudumc in beeld